Een stem voor David is een stem voor de schaaksport.

Stem nu op jouw favorieten voor het Topsport Gala Kennemerland!
Feestje voor topsport&talent dit jaar in de tent van Kerstcircus Renz

Haarlem – Per 21 oktober 2013 worden alle sportliefhebbers in Zuid-Kennemerland opgeroepen om te stemmen op hun favorieten voor het Topsport Gala Kennemerland 2013! Er worden prijzen uitgereikt in de categorieën: Sportman, –vrouw, -talent (j/m), -ploeg, -coach (nieuw!), -special en -vrijwilliger van het Jaar. Het gala wordt dit jaar georganiseerd op een bijzondere locatie, namelijk de tent van Kerstcircus Renz. Het gala vindt plaats op donderdag 19 december 2013.

Stem nu en geniet van een mooie avond uit!

De vakjury reduceerde de nominatielijst tot het aantal van vijf genomineerden per categorie. Door op hun favoriet te stemmen, kunnen sportkenners en -liefhebbers invloed uitoefenen op de uitslag van de sportverkiezingen. Stem t/m maandag 11 november op www.topsportkennemerland.nl. Met de opening van de stemronde is ook de kaartverkoop gestart, alle sportliefhebbers kunnen voor €7,50 (incl drankje en garderobe) bij deze feestelijk sportieve avond aanwezig zijn, kijk hiervoor ook op de website.

Stemmen

Speciale vermelding is er voor Henk Grol; de judoka won dit jaar zilver op het EK en WK Judo, maar werd ook al driemaal verkozen tot Sportman van het Jaar en is om die reden dit jaar niet meer genomineerd, de juryreglementen volgende. De genomineerden voor het Topsport Gala Kennemerland 2013 zijn daarmee:

Sportman Sportvrouw Sporttalent (m) Sporttalent (j) Sportploeg Sportspecial Sportcoach
Dex Elmont Birgit Ente Imke van der Aar Bart Lambriex APPM Rabbits Aspiranten Monique Boerema Maarten Arns
David Klein Carla Grol Isabelle van Elst Thijs Roozen Bato-Pax Gymnastics Jan Eichhorn Guido Bonsen
Mikos Salminen Chantysha Netteb Amber Horsting Enzell de Ruiter Hotel Ambassador Terrasvogels Marc Evers Jeroen Divendal
Marcel Schouten Lisanne Soemanta Xinmei Reutelingsperger Tornike Tsjakadoea Kenamju ploeg -17 Wim Heeremans Zeger van Oirschot
Jurgen Wielart Akvile Stapusaityte Do Velema Frank de Wit Kenamju senioren Cleo Keijzer Katarina Sarisska

De winnaar

Op donderdagavond 19 december 2013 worden de winnaars op het Topsport Gala Kennemerland gehuldigd. De winnaar wordt bepaald op basis van het stemgedrag en een beoordeling van hun behaalde prestaties door de vakjury: Theo Plasschaert (NOS radio sportverslaggever), Ineke Bonsen (oud atletiekbondscoach), Judith van Kampen (softbal ex-international), Rob Ridder (oud topbadmintonner), Floris Jan Bovelander (Olympisch hockey medaillewinnaar), Claudia Zwiers (oud topjudoka) en Gerard Tamminga (Bestuur SportSupport Kennemerland).