Seizoen 2005/2006

Weekblad » 4 Oktober 2006

Ad Reijneveld herstelt zich

Bij schaakclub "de Uil" is afgelopen maandag de derde ronde gespeeld in de interne competitie.In groep 1 heeft Ad Reijneveld zich hersteld van de onverwachte nederlaag van vorige week.Hij won het duel tegen zijn grootste concurrent voor het clubkampioenschap Jan Havenaar.Fred van Randen gaat in deze groep op kop na een overwinning op Jan van de Bergh.

In groep 2 doet de jeugd het met wisselend succes, Ronald van der Linden won van Henk Kramer die zo vriendelijk was om een stuk weg te geven,Martin van Eeuwijk verloor van Andre Beijk.Gerard Draaisma wacht nog steeds op het eerste punt!

In groep 3 is de teruggekeerde Ab Hogemann met een voortreffelijk race bezig, hij won voor de derde keer op rij en staat dus ook bovenaan in deze groep.

In groep 4 is Hans Elzenga door een overwinning op Koos van der Hulst op kop gekomen.Het nieuwe lid Piet van Schie moet nog even aan het niveau wennen, hij verloor voor de tweede keer, maar dat komt vanzelf wel.Jan de Jong won voor de beker van Jaap van Aalst.