This site will work and look better in a browser that supports web standards , but it is accessible to any browser or Internet device.

De Uil

Hillegom

 


Toernooien

Slotronde Voges Hillegom Open: volop verrassingen!
In de slotronde van het Voges Hillegom Open Schaakkampioenschap regende het verrassingen. In de A-groep ging Wouter Oosthout na zijn misstap van vorige week nu opnieuw in de fout, nu tegen de op papier zwakste tegenstander, het jeugdige talent Martijn de Roode. Van de 3 achtervolgers leken vooral Sjaak Kamps en Joop Bakker te profiteren van deze misstap. Sjaak had een goede stelling opgebouwd tegen regerend kampioen Jan Havenaar. Hij kon echter met een kwaliteit meer net niet winnen en moest berusten in remise. Hierdoor zou hij in punten gelijk komen met Wouter.
lees verder »
Ad van den Berg wint Rapid 2006
Ad van den Berg heeft het jaarlijkse rapid toernooi van De Uil edite 2006 op zijn naam gezet. Alleen Peter Wilschut kon het tempo bijhouden en werd tweede op een half punt. De rest volgde op eerbiedige afstand. de B-Groep werd een prooi voor N. van de Naat. J. van der Heijden behaalde ook 6 punten mar moest van de Naat voor laten op weerstandspunten. Ronald v/d Linden speelde in deze groep een verdienstelijke rol en werd derde.
lees verder »
34e Schaak-Vierkamptoernooi van De Uil onder tropische temperaturen toch een sukses
Het 34e Vierkamptoernooi van de Uil op 9 en 10 juni bracht ook dit jaar weer een respectabel aantal deelnemers op de been. Van heinde en verre was men naar Hillegom getogen en gezien de omstandig-heden ,zoals tropische temperaturen en WK-voetbal was een deelnemersveld van 52 schakers echt wel goed te noemen.
lees verder »


Navigatie

Informatie met betrekking tot o.a. clubavond, speellocatie, voorzitter, etc. vind u hier »

E-mail