This site will work and look better in a browser that supports web standards , but it is accessible to any browser or Internet device.

De Uil

Hillegom

Seizoen 2006/2007


Weekblad » 25 Oktober 2006


Edwin Heemskerk aan kop in groep 1

n groep 1 was er maandag een klein programma, omdat er een aantal spelers naar een toernooi in Guernsey waren.Edwin Heemskerk zorgde voor een verrassing door van Theo Bakker te winnen.Hij heeft door dit resultaat de koppositie in deze groep overgenomen van Cok Ippel. Jan v.d. Bergh won van Hennie v. Eeuwijk. Het duel in de staart van deze groep tussen Pim v.d. Aar en Claudia Grannetia werd door de laatste gewonnen.

In groep 2 was ook een klein programma, en zonder verrassingen, het belangrijkste feit was dat Engbert v.d. Zaag koploper is geworden door een overwinning op Andre Beijk.

Groep 3 werkte een volledig programma af. In deze groep is het bovenaan dringen geblazen, want hier wisselen de bovenste posities elke week.Peter de Haas, na een overwinning en Willem Brandsma na een remise zijn na deze week de koplopers.In de onderste regionen hebben de vorig jaar gepromoveerde Richard Nigten en Sander v. Delden het erg moeilijk, beide hebben nog geen overwinning geboekt.

In groep 4 verloor koploper Coen de Kooker van Hans de Groot, die door deze overwinning de kop heeft overgenomen. Verder valt op dat Hans Elzenga na een goed begin wat aan het wegzakken is, en dat Cas Grannetia een sterke periode doormaakt en nu op de tweede plaats staat.

Hans Elzenga

Navigatie

Informatie met betrekking tot o.a. clubavond, speellocatie, voorzitter, etc. vind u hier »

E-mail