This site will work and look better in a browser that supports web standards , but it is accessible to any browser or Internet device.

De Uil

Hillegom

Seizoen 2006/2007


Weekblad » 08 November 2006


Gerard v. Pruissen is terug op kop

In groep 1 is Hennie van Eeuwijk met een opmars bezig, hij won voor de 2e keer achter elkaar, nu was Claudia Grannetia het slachtoffer.Verder wacht Pim van der Aar nog steeds op zijn 1e overwinning. Alle favorieten voor een hoge klassering wonnen.

In groep 2 heeft Engbert van de Zaag zich door een zege op Nico v. d. Plas steviger op kop genesteld. De overwinning van Anton Warmerdam op degradant Wally Visser was in deze groep de grote verrassing.

In groep 3 won Sander van Delden voor de 2e keer op rij, nu van Anton van Pijpen. Rob Brouwer heeft zich door een zege op Ron v.d. Linden voorlopig verzekerd van een gedeelde tweede plaats op de ranglijst.

In groep 4 heeft Gerard van Pruissen zich, door voor de vijfde keer te winnen, op kop gezet, dit maal was hij te sterk voor Jan Kamerbeek.Ook Richard Grannetia doet het goed, hij won van Johan Heidema.De rest speelde remise.

Hans Elzenga

Navigatie

Informatie met betrekking tot o.a. clubavond, speellocatie, voorzitter, etc. vind u hier »

E-mail