Seizoen 2006/2007

Weekblad » 15 November 2006

Veel remises

In groep 1 waren er deze week geen verrassingen, of het moet de remise van Piet v.d. Griendt tegen Theo Bakker zijn. Ad Reijneveld won van Jan v.d. Bergh, Jan Havenaar won van Hennie van Eeuwijk en Fred van Randen won van Rob Warmerdam.

In groep 2 eindigde 3 van de 4 partijen in remise, alleen Ronald v.d. Linden wist een overwinning te boeken en wel tegen Jaap van Aalst.Martin van Eeuwijk speelde een knappe remise tegen koploper Engbert v.d. Zaag. de overige remisepartijen waren Peter van Bakel tegen Stefan Koek, Nico v.d. Plas tegen Henk Kramer.

In groep 3 was door de bondswedstrijden maar 1 partij in de interne competitie, Ab Hogemann won van Jan Scheepmaker.

Ook in groep 4 waren er door bondswedstrijden maar weinig interne wedstrijden. Coen de Kooker won van Jan Kamerbeek en heeft hierdoor de koppositie overgenomen van Gerard van Pruissen. Nieuwkomer Piet van Schie haalde een mooie remise tegen routinier Piet Brandsma, en broer Theo Brandsma won van Koos v.d. Hulst.