This site will work and look better in a browser that supports web standards , but it is accessible to any browser or Internet device.

De Uil

Hillegom

Seizoen 2006/2007


Weekblad » 06 December 2006


Claudia Grannatia, kampioen van Noord Holland

In groep 1 een klein programma zonder verrassingen. Claudia Grannetia, die onlangs kampioen is geworden van Noord-Holland bij de meisjes in de A-categorie tot 20 jaar, won van Piet Muller die daardoor op de laatste plaats gekomen is. Jan Havenaar won van Piet v.d. Griendt en Fred v. Randen en Hennie v. Eeuwijk speelden remise.

In groep 2 waren er ook geen verrassingen, alle spelers uit de bovenste helft van de stand wisten hun partijen te winnen. In volgorde van de ranglijst: Ronald v.d. Linden won van Peter van Bakel, Henk Kramer won van Andre Beyk, Engbert v.d. Zaag won van Anton Warmerdam met een mooie combinatie, Jaap van Aalst won van Gerard Draaisma en Wally Visser was te sterk voor Stefan Koek.

In groep 3 is Anton van Pijpen met een sterke opmars bezig, deze keer won hij van Johan Boon. Ook Willem Brandsma en Aad Vledder komen sterk op, zij wonnen respectievelijk van Jan Scheepmaker en Kick van Rooijen. Ab Hogemann won tenslotte van Sander van Delden.

In groep 4 verloor koploper Gerard van Pruissen van Cas Grannetia en speelde nummer 2 Coen de Kooker remise tegen Piet Brandsma. Ook Richard Grannetia won weer, nu van Koos v.d. Hulst. Piet v. Schie won zijn 4e partij, nu van Theo Brandsma.

Hans Elzenga

Navigatie

Informatie met betrekking tot o.a. clubavond, speellocatie, voorzitter, etc. vind u hier »

E-mail