Seizoen 2006/2007

Weekblad » 13 December 2006

Jan Havenaar nu aan kop

Deze week hadden we mede doordat er 3 teams voor de bond moesten spelen maar een klein programma. In groep 1 vonden de meeste wedstrijden plaats zonder verrassingen. Fred van Randen speelde remise tegen Theo Bakker. Rob Warmerdam won van Edwin Heemskerk en klom naar de vijfde plaats. Jan Havenaar nam de kop over van Ad Reijneveld door een overwinning op Cok Ippel.

In groep 2 vond maar één wedstrijd plaats, dit was de partij tussen Henk Kramer en Peter van Bakel die in remise eindigde.

In groep 3 doet Aad Vledder het steeds beter, hij won voor de derde keer achtereen, nu was Ab Hogemann het slachtoffer. Johan Boon was te sterk voor Jan Scheepmaker.

In groep 4 speelden de onderste vier tegen elkaar. Johan Heidema won van Jan Kamerbeek en Theo Brandsma won van Koos van der Hulst.

Voor de externe competitie won het 3e van De Uil met 8-0 van De Wijker Toren 7 en won de Uil 4 van De Uil 5 met 4,5-3,5.