Seizoen 2006/2007

Weekblad » 24 Januari 2007

Interne competitie

In groep 1 wonnen beide koplopers weer, Jan Havenaar won van Fred v. Randen en Ad Reijneveld won van Theo Bakker. In het bovenste gedeelte van de ranglijst speelden Hennie v. Eeeuwijk en Edwin Heemskerk een lange partij die uiteindelijk in remise eindigde. In het onderste gedeelte van deze groep speelde Piet v.d. Griendt remise tegen Cok Ippel.

In groep 2 doet Gerard Draaisma het erg goed, na de overwinning vorige week op Henk Kramer speelde hij nu remise tegen koploper Ronald v.d. Linden. De partij in de kop van de ranglijst tussen Nico v.d. Plas en Engbert v.d. Zaag en de partij in de staart tussen Peter v. Bakel en André Beijk eindigden beiden in remise. Jaap v. Aalst boekte een mooie overwinning op Stefan Koek en Wally Visser begint er steeds meer in te komen en was nu te sterk voor Anton Warmerdam.

In groep 3 verloor koploper Rob Brouwer verrassend van Peter de Haas, en hierdoor is hij gepasseerd door Ab Hogemann die won van Jan Plomp. Aad Vledder is door winst op Anton v. Pijpen gestegen naar de derde plaats. Ook Ron v.d. Linden en Johan Boon boekte mooie overwinningen op Jan Scheepmaker en Willem Brandsma. Tenslotte speelde Sander v. Delden en Kick v. Rooijen remise.

In groep 4 ook al een verrassing want hier verloor nummer 1 Gerard v. Pruissen van Hans Elzenga. Theo Brandsma doet het goed dit jaar en remiseerde met nummer 3 Coen de Kooker. Hans de Groot boekte een goede overwinning op Johan Heidema en de strijd tussen de twee laatsten in deze groep eindigde in een zege voor Koos v.d. Hulst tegen Jan Kamerbeek. Voor de beker werden twee wedstrijden gespeeld, Henk Kramer won van Gerard-Jan v. Wageningen en Peter Kaptein won van Piet v. Schie.