Seizoen 2006/2007

Weekblad » 28 Maart 2007

Schaakclub De Uil - onderlinge competitie.

In groep 1 wonnen de koplopers Ad Reijneveld en Jan Havenaar van resp. Claudia Grannetia en Edwin Heemskerk en namen nog meer afstand op de "achtervolgers" Theo Bakker en Fred van Randen, die niet verder kwamen dan remise tegen Jan van den Bergh en Piet v.d. Griendt. Cok Ippel profiteerde optimaal door van Rob Warmerdam te winnen en de 3e plaats in te nemen.

In groep 2 liep koploper Jaap van Aalst tegen een kansloze nederlaag aan tegen Nico v.d. Plas terwijl de nummer 2 Ronald v.d. Linden een nederlaag leed tegen Engbert v.d. Zaag, Hierdoor zijn er nu 4 kanshebbers op het kampioenschap. Onderin won Martin van Eeuwijk het degradatieduel tegen Stefan Koek. Peter van Bakel heeft na een overwinning op Wally Visser eindelijk de veilige middenmoot bereikt.

In groep 3 slechts 2 partijen door de wedstrijden van bondsteams. Johan Boon won van rode lantaarndrager Richard Nigten, terwijl Ab Hogemann en Jan Scheepmaker beiden niets opschoten met hun onderlinge remise.

In groep 4 om dezelfde redenen ook weinig partijen. De broertjes Brandsma wonnen beiden en staan nu vlak onder elkaar in de middenmoot.

Jan v/d Bergh