Seizoen 2006/2007

Weekblad » 3 April 2007

De Uil 2 sluit bonds-seizoen af met verlies.

In de laatste wedstrijd van het seizoen speelden zowel De Uil 2 als tegenstander Heemstede 2 om des keizers baard. Geen van beiden kon promoveren of degraderen. Of dat nu een bepaald stempel op de wedstrijd drukte is niet bekend, maar wel stond het in no-time 0-3 in het voordeel van Heemstede 2.

De standen aan de nog spelende borden waren nu ook niet om over naar huis te schrijven, zodat er ernstig rekening gehouden werd met en groot verlies. Het werd 1-3 door winst van Cok Ippel, die weer eens de truckendoos met natuurlijk een paard tevoorschijn toverde. Maar daarna was de koek op en kwamen er alleen nog maar remises van Wally Visser, Peter v. Bakel, Gerie Opgenhaffen en tenslotte Fred v.d Randen binnen zodat de einduitslag 3-5 verlies opleverde. Een wedstrijd om maar snel te vergeten.