Seizoen 2006/2007

Weekblad » 9 Mei 2007

Intern 7 mei

In groep 1 zijn 3 wedstrijden van de reguliere competitie gespeeld, waarbij de beslissing is gevallen wie er in de kampioenspoule zit en wie er in de degradatiepoule beland is. Piet v.d. Griendt won van Piet Muller en zit door deze overwinning in de kampioensgroep. Theo Bakker en Hennie v. Eeuwijk speelden remise en Rob Warmerdam won verrassend van Fred v. Randen. In de kampioenspoule won Ad Reijneveld van Cok Ippel, en in de degradatiegroep deed Jan v.d. Bergh goede zaken door van Claudia Grannetia te winnen.

In groep 2 moest nog 1 partij in de reguliere competitie gespeeld worden, en deze party was ook beslissend voor de laatste plaats in de promotiepoule. Wally Visser won van Martin v. Eeuwijk en gaat dus voor de promotie! In de promotiegroep werden 2 partijen gespeeld, de koplopers Ronald v.d. Linden en Nico v.d.Plas speelden remise. In de andere wedstrijd won Jaap v. Aalst van Engbert v.d. Zaag en klimt hierdoor naar een gedeelde 1e plaats. In de degradatiegroep verloor Andre Beijk van Peter v. Bakel.

In groep 3 won Peter de Haas van Jan Plomp en verloor Sander v. Delden verrassend van Richard Nigten. In de promotiegroep won Ridder Willem Brandsma van Aad Vledder en koploper Rob Brouwer van Anton v. Pijpen. In de degradatiegroep won Ab Hogemann van Kick v. Rooijen en was Johan Boon te sterk voor Jan Scheepmaker.

In groep 4 waren er 3 partijen voor de reguliere competitie, zodat daarin bijna alle wedstrijden gespeeld zijn. Koploper Cas Grannetia won van Johan Heidema en good old Hans Elzenga van Jan Kamerbeek. De partij tussen Hans de Groot en Gerard van Pruissen eindigde in remise. In de onderste regionen van groep 4 remiseerde Piet Brandsma met Koos v.d. Hulst en Theo Brandsma met Piet v. Schie, waarbij aangemerkt moet worden dat laatstgenoemde erg goed stond en eigenlijk had moeten winnen.