Seizoen 2006/2007

Weekblad » 13 juni 2007

Rob Brouwer kampioen in groep 3

Afgelopen maandag is Rob Brouwer zonder zelf te spelen kampioen geworden in groep 3, zijn concurrent Peter de Haas verloor van Willem Brandsma. Willem maakt door deze overwinning nog kans op promotie! Ron v.d. Linden maakt ook nog kans door winst op Aad Vledder. In de degradatiegroep 3 viel één beslissing, Sander v. Delden won van Jan Scheepmaker, waardoor laatstgenoemde is gedegradeerd naar groep 4. Johan Boon won van de reeds gedegradeerde Jan Plomp.

In groep 1 verloor clubkampioen Ad Reijneveld verrassend van Piet v.d. Griendt en won Jan Havenaar van Fred v. Randen.

In de degradatiegroep 1 blijft het spannend, want Claudia Grannetia won van Edwin Heemskerk en Hennie v. Eeuwijk verloor van Rob Warmerdam. Claudia moet nog 2 punten halen uit 2 wedstrijden om niet te degraderen.

In groep 2 zijn Jaap van Aalst en Ronald v.d. Linden gepromoveerd naar groep 1, Ronald won van Engbert v.d. Zaag. Verder ziet het er naar uit dat Nico v.d. Plas de derde promovendus wordt. Hij speelde remise tegen concurrent Henk Kramer, die het nu niet meer zelf in de hand heeft. In de degradatie groep 2 won Stefan Koek van Martin v. Eeuwijk, waardoor hij nog steeds een kans heeft te overleven in deze groep. In deze groep komen nog 4 spelers in aanmerking voor 2 degradatieplaatsen.

In groep 4 won Hans Elzenga van Coen de Kooker, waardoor eerstgenoemde nog kans heeft om te promoveren. Cas Grannetia was te sterk voor Hans de Groot. Koos v. Huls won van Piet v. Schie en Piet Brandsma speelde remise tegen Johan Heidema.