Seizoen 2007/2008

Weekblad » 03 Oktober 2007

Koploopster Claudia Grannetia blijft winnen!

In groep 1 van de interne competitie heeft Claudia Grannetia voor de 4e achtereen volgende keer gewonnen en staat nu alleen aan kop. Nu was Henk Kramer na een lange partij het slachtoffer. De andere 2 spelers die ook nog een 100 % score hadden verloren wel punten. Jan Havenaar verloor van Cok Ippel en clubkampioen Ad Reijneveld speelde remise tegen Hennie v. Eeuwijk. Edwin Heemskerk won van Rob Warmerdam.

In groep 2 won Jaap v. Aalst ook voor de 4e keer achtereen, nu van Wally Visser. Gerard Draaisma boekte zijn 1e overwinning van dit seizoen! Jan v. d. Bergh heeft z'n draai nog niet gevonden en verloor dit maal van Piet Muller. Stefan Koek is dit seizoen erg goed begonnen en won nu van Anton Warmerdam.

In groep 3 waren weinig interne wedstrijden i.v.m. een bondswedstrijd. André Beijk heeft alleen de kop genomen door een overwinning op Anton v. Pijpen. Aad Vledder blijft hem goed volgen, hij won van Kick v. Rooijen. Ab Hogemann was te sterk voor Ed v.d. Haak.

Ook in groep 4 waren minder wedstrijden i.v.m. de bondscompetitie. Theo Brandsma en Jan Scheepmaker wonnen voor de derde keer, nu van Patrick Colijn en Piet Duivenvoorden. Broer Piet Brandsma speelde remise tegen Johan Heidema. Tenslotte verloor Coen de Kooker van Piet v. Schie, die steeds beter gaat spelen!

Voor de beker werden 2 wedstrijden gespeeld, Johan Boon won van Jan Plomp en Ronald v.d. Linden was te sterk voor Rob Brouwer.