Seizoen 2007/2008

Weekblad » 07 November 2007

Schaak activiteiten van De Uilen

In groep 1 waren deze week maar 3 wedstrijden. Nico v.d. Plas hield koploper Ad Reijneveld knap op remise. Ook verrassend was de overwinning van Rob Warmerdam op Theo Bakker! Hennie v. Eeuwijk won voor de tweede keer achter elkaar, nu van Ronald v.d. Linden.

In groep 2 blijft Stefan koek het goed doen, hij steeg door zijn overwinning op Ron v.d. Linden naar de tweede plaats. Jan v.d. Bergh boekte een nuttige overwinning op Gerard Draaisma. Rob Brouwer zegevierde over Anton Warmerdam en Engbert v.d. Zaag was te sterk voor Peter de Haas.

In groep 3 klom Ab Hogemann naar de tweede plaats door een overwinning op Anton v. Pijpen. Gerard v. Pruissen won verrassend van Kick v. Rooijen. De wedstrijden Willem Brandsma tegen Andre Beijk en Aad Vledder tegen Johan Boon eindigden in remise.

In groep 4 was de grote overwinning van Piet Duivenvoorden tegen Richard Nigten. Ook verrassend was de overwinning van jeugdlid Patrick Colijn tegen Coen de Kooker. Jan Plomp won in de thuiswedstrijd bij en van Hans de Groot en komt langzaam richting de top! Ton Sneeuw zegevierde over Johan Heidema. Tilly Vissers en Peter Kaptein speelden remise, net als de gebroeders Theo en Piet Brandsma.