Seizoen 2007/2008

Weekblad » 05 December 2007

Beperkt programma in de interne competitie bij Schaakclub "De Uil"

In groep 1 was er maar één wedstrijd. Nummer 3 Claudia Grannetia won van Nico v.d. Plas.

In groep 2 maakte koploper Jaap van Aalst geen fout, hij won van Piet Muller. Martin v. Eeuwijk was te sterk voor Stefan Koek.

In groep 3 verloor koploper Cas Grannetia verrassend van Sander v. Delden. Ed v.d. Haak kon het niet bolwerken tegen Peter v. Bakel en verloor.

In groep 4 was er bijna een volledig programma, en geen enkele remise! Ook hier verloor de koploper, want Jan Scheepmaker verloor van Tilly Vissers. Jeugdlid Tim Lommerse won van good old Theo Brandsma. Broer Piet Brandsma verloor en wel van Piet Duivenvoorden, die hiermede zijn 2e overwinning van dit seizoen boekte. Peter Kaptein won van Richard Grannetia en Piet v. Schie won van Patrick Colijn. In de laatste (hopelijk) thuiswedstrijd van Hans de Groot won deze van Johan Heidema.

Voor de beker won Johan Boon van Kees van Waveren.