This site will work and look better in a browser that supports web standards , but it is accessible to any browser or Internet device.

De Uil

Hillegom

Seizoen 2007/2008


Weekblad » 26 Maart 2008


Peter Kaptein nieuwe koploper

In groep van de onderlinge competitie van schaakclub De Uil heeft Peter Kaptein, door zijn inhaalpartij tegen Jan Plomp te winnen, de kop overgenomen van Jan Scheepmaker. In de onderste groep 4 gaat Tim Lommerse zich nadrukkelijk met de kop bemoeien. Door zijn overwinning op Piet Duivenvoorden steeg hij naar de 2e plaats.

In groep 3 nam Sander van Delden nadrukkelijk afstand van de degradatieplaatsen door concurrent Anton van Pijpen te verslaan. Kick van Rooijen en Ab Högemann speelden remise.

Ook in groep 2 een 6 puntenduel tegen degradatie. Gerard Draaisma won deze partij van Wally Visser en beiden staan nu in punten gelijk. In de strijd om de 3e promotieplaats speelden de nummers 4, 5 en 6 remise, waardoor Stefan Koek zonder te spelen zijn 3e plaats verstevigde.

Voor de spelers die geen inhaalwedstrijd hoefden te spelen was er een snelschaaktoemooir georganiseerd. Clubkampioen Ad Reijneveld hoefde slechts een half puntje af te staan en bleef daardoor 1,5 punt voor op de nummers 2 en 3, Jan van den Bergh en Edwin Heemskerk

Jan v/d Bergh

Navigatie

Informatie met betrekking tot o.a. clubavond, speellocatie, voorzitter, etc. vind u hier »

E-mail