Seizoen 2007/2008

Weekblad » 09 April 2008

Intern

In groep 1 was er deze week maar één wedstrijd, maar wat voor één. De nummers 2, Ad Reijneveld en 3, Claudia Grannetia speelden tegen elkaar en deze partij werd gewonnen door Ad, die hierdoor weer op kop is gekomen.

In groep 2 heerste deze week het remise virus, want de volgende partijen eindigden in remise.Jan v.d. Bergh tegen Wally Visser, Ron v.d. Linden tegen Stefan Koek, en Jaap v. Aalst tegen Martin v. Eeuwijk.

In groep 3 wonnen de beide koplopers Peter v. Bakel en Johan Boon van Willem Brandsma en Sander v. Delden. Gerard v. Pruissen doet het ook erg goed in deze groep en won van Aad Vledder. Hans Elzenga, net terug van een verre reis moest weer even wennen en verloor van Ed v.d. Haak.

In groep 4 wonnen in de promotiegroep ook de beide koplopers, Peter Kaptein was te sterk voor Hans de Groot en Jan Scheepmaker won van Ton Sneeuw. In de onderste groep won Theo Brandsma van Patrick Colijn. Broer Piet, degene met de meeste remise uitslagen, speelde nu ook weer remise tegen Piet v. Schie. Piet Duivenvoorden behaalde verrassend een punt tegen Richard Grannetia.

Ten slotte werd er voor de beker 1 partij gespeeld, Kees van Waveren won van Johan Heidema.