This site will work and look better in a browser that supports web standards , but it is accessible to any browser or Internet device.

De Uil

Hillegom

Seizoen 2007/2008


Weekblad » 14 mei 2008


een klein schaak programma

In groep 1 werd maar één partij gespeeld om des keizers baard, Nico v.d. Plas speelde remise tegen Ronald van der Linden.

In groep 2 werd Jaap v. Aalst kampioen door een overwinning op Engbert v.d. Zaag. Concurrent Jan v.d. Bergh kwam niet verder dan remise tegen Stefan Koek, die nog een kleine kans heeft om derde te worden in deze groep! Stefan remiseerde ook met Anton Warmerdam. Martin v. Eeuwijk won van Gerard Draaisma, en heeft de beste kans op de derde stek. Anton Warmerdam verloor ook nog van Piet Muller.

In groep 3 is Peter v. Bakel vorige week kampioen geworden! Door een overwinning van Andre Beijk op Ab Hoegemann heeft hij nog een klein kans op de tweede plaats in deze groep. Ook Kick v. Rooijen behoudt een kans door een zege op Hans Elzenga.

In groep 4 werd in de promotiegroep één partij gespeeld, Ton Sneeuw was te sterk voor Jan Plomp. In de onderste groep was ook maar één wedstrijd, hier speelde Piet Duivenvoorden verdienstelijk remise tegen Piet Brandsma.

Hans Elzenga

Navigatie

Informatie met betrekking tot o.a. clubavond, speellocatie, voorzitter, etc. vind u hier »

E-mail